Hauskaa yhdessä oloa, vuorovaikutusta, rentoutta ja hyvinvointia

Kun haluat uutta, hauskaa ja sopivan erilaista yhteistä tekemistä.

Kun haluat tilaisuuden, jossa kaikki saavat taatusti nauraa.

NAURUJOOGAN HYÖDYNTÄMINEN YRITYKSISSÄ

Naurujoogatessa keho ja mieli rentoutuvat ja stressi purkaantuu nopeasti ja tehokkaasti.

Naurujoogaaminen kohottaa mielialaa ja vahvistaa ihmisten välisiä suhteita, tutustuttaa nopeasti ja lisää luottamusta ihmisten välillä. Naurujoogaten voidaan tehokkaasti ja hauskalla tavalla edistää ryhmien tiimiytymistä.

Naurujoogaaminen lisää hapen määrää elimistössä: se piristää, vahvistaa läsnäoloa ja auttaa pysymään tarkkaavaisena. Siten se sopii myös seminaaripäivien "väliohjelmaksi" vaikka lyhyenä (5-15 min) energisoijana. Lisäksi se edistää terveyttä monin tavoin.

Naurujoogasessioita voi tehdä yksittäisinä tapahtumina tai säännöllisen toistuvasti. Yksittäiset sessiot sopivat esimerkiksi seminaari-,  koulutus-, tyhy- ja virkistyspäivien yhteyteen. Toistuvat sessiot sopivat työviikon aloitukseksi tai päätökseksi (nauraen töihin tai viikonloppuvapaalle).

NAURAMALLA STRESSITASO ALEMMAS

Nykyään työpaikoilla monet ovat kiireisiä ja stressaantuneita. Negatiivinen stressi tunnetusti heikentää yhteistyökykyä ja kiristää sosiaalisia suhteita. Se myös heikentää tarkkaavaisuutta ja keskittymiskyä sekä muisti- ja oppimistoimintoja ja vähentää luovuutta. Stressi heijastuu myös terveysongelmina: yli 70% diagnosoitavista sairauksista on yhteydessä stressiin siten että stressi lisää sairastavuutta. Kaikki tämä heikentää tuottavuutta ja tehokkuutta.

NAURUJOOGA ON STRESSIN POISTAJA NO 1. Se on erittäin nopea, tehokas, syvävaikutteinen ja edullinen - ja se tehoaa niin fyysiseen, mentaaliseen kuin emotionaaliseen stressiin.

Tanskalaisen IT-yrityksen kokemusten mukaan säännöllinen yhteisnauru naurujoogaten lisäsi yrityksen liikevaihdon kasvua. MIKSI? Koska nauravat ihmiset ovat rennompia, luovempia, kyvykkäämpiä yhteistyöhön ja he jaksavat paremmin - he tekevät parempaa tulosta.

Naurujooga edistää suoriutumista: se rentouttaa ja parantaa mielialaa, lisää hapen määrää elimistössä ja aivoissa ja siten myös hereisyyttä, energisyyttä ja jaksamista.

Naurujoogaaminen lisää luottamusta, edistää vuorovaikutusta sekä poistaa jännitteitä ihmisten väliltä. Ryhmässä se vahvistaa me-henkeä ja edistää tiimiytymistä.